Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Contact

Door je hier in te schrijven, bewaren we je gegevens voor service doeleinden en  meld je je aan voor het ontvangen van onze nieuwsbrief, promoties en uitnodigingen voor events en productpresentaties.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'uitschrijven' te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@vanhavere.be We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder uw email te bevestigen, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Naam
Email-adres
Telephone
Zo volledig mogelijke omschrijving van het probleem, de symptomen etc ...