Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Elektriciteitswerken

Bij Van Havere kunt u terecht voor uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van techniek. Of het nu gaat om een nieuwbouw of een renovatie in uw huis of bedrijf, Van Havere doet het gewoon!

Onze opdrachtgevers zijn onder andere particulieren, bedrijven, architecten en bouwondernemingen. We hopen ook u ook één van onze opdrachtgevers wordt!

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, waarvoor onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Wij hebben voor elke klus immers de juiste expertise in huis. Heeft u een vraag? Wilt u een offerte? Wilt u graag dat we eens langskomen om de mogelijkheden van uw project met u te bespreken? Neem contact op met ons en wij verbinden u door met de juiste persoon.

 

Enkele van onze realisaties