Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Meer dan 15 jaar ervaring in home automation software
  • Aanbod en kennis van verschillende merken
  • Een domotica systeem op maat
  • Eigen elektriciens, programmeurs en integrators
  • Eén aanspreekpunt voor alle technieken

Home Automation Software

Home automation software op maat

Vantage Home Automation Software - Vantage Home Automation Software Van Havere - Home Automation Software Van Havere - Home Automation Software - Vantage Domotica Kapellen

Voor de één is home automation in iedere ruimte muziek, flatscreens, bewakingscamera's en andere technologische hoogstandjes ter beschikking hebben, voor de andere is het een volledig automatische sfeerverlichting. Voor ons is home automation de installatie én integratie van de beschikbare home automation software in uw woning die op een comfortabele en eenvoudige manier bediend kan worden.

 

Home automation software in Antwerpen, Kapellen en omstreken

Control4 Home Automation Software - Home Automation Van Havere - Home Automation Software Van Havere - Home Automation Software - Control4 Domotica Antwerpen

Als uw home automation installateur bieden wij u verschillende domotica merken aan en leveren wij steeds maatwerk: een home automation software systeem naar al uw wensen!

Verlichting, multiroom audio, video, rolluiksturing, HVAC,... De experts van Van Havere begeleiden u met kennis van zaken, zodat alle technieken binnen uw home automation software project perfect op elkaar afgestemd worden en geïntegreerd worden tot één allesomvattend domotica systeem.

In onze showroom bieden wij u de mogelijkheid om deze home automation integraties te beleven en te testen.
 

Onze Home automation merken

Om de duurzaamheid van uw home automation software te kunnen garanderen, bieden wij u enkel de meest voorname merken aan. Zo zijn wij o.a. gecertificeerd installateur van Crestron, Vantage, Control4, KNX en Niko Home Control.

Kom snel een bezoekje brengen aan onze showroom of contacteer de home automation deskundigen.

 

Enkele van onze realisaties