• Meer dan 15 jaar ervaring in domotica systemen
  • Aanbod en kennis van verschillende merken
  • Een multiroom systeem op maat
  • Eigen elektriciens, programmeurs en integrators
  • Eén aanspreekpunt voor alle technieken

Multiroom systeem

Verhoog uw comfort met een multiroom systeem

Multiroom - Multiroom audio - Audio multiroom - Multiroom audio system - Multiroom Van Havere - Multiroom audio Van Havere - Audio multiroom Van Havere - Multiroom audio system Van Havere - Domotica Antwerpen - Domotica KapellenResidentiële woningen zijn vandaag voorzien van alle comfort, ook op gebied van home entertainment. Het gebruik van een video en audio multiroom systeem geeft uw woning niet alleen een verhoogd comfort maar ook een extra dimensie.

Uw muziekbibliotheek op uw iPad, PC of Mac, DVD- of muziekserver of op uw digitale TV worden weergegeven doorheen de woning terwijl de digitale decoders in uw technische ruimte staan. Met een multiroom systeem kunnen deze bronnen in alle kamers opgevraagd worden met een simpele druk op de knop: radio in de keuken, iTunes op het terras, Spotify in het salon, een film in de slaapkamer,... Met een multiroom systeem is dit alles mogelijk.

Een HDBaseT - video-multiroom systeem voor het ultieme bioscoopgevoel

Ook een home cinema is niet meer weg te denken binnen een multiroom systeem. De combinatie van de juiste sfeer, high-end geluid en perfecte beeldkwaliteit garanderen het ware bioscoopgevoel. Met onze geavanceerde home automation programmatie wordt ook de sfeerverlichting automatisch aangepast wanneer u een film wil kijken.

Ook videobronnen zoals een Apple TV, dvd speler, Telenet en Belacom decoder, Satelietontvangers enz worden nu centraal opgesteld en doorheen de woning gestuurd. Met HDBaseT verdelen wij al uw high definition beelden over één kabel doorheen uw woning. Contacteer snel onze domotica specialisten en krijg een antwoord op al uw vragen.

Enkele van onze realisaties