Project management

Voor uw Home Automation integraties hanteren wij een gestructureerd design en implementatie proces, waardoor u als klant steeds de hoogste prioriteit heeft. Wij gebruiken de nieuwe CAD en design tools voor het ontwerpen, analyseren, onderhouden en aanpassen van het systeem doorheen het hele project.

Hier vindt u een overzicht van onze werkwijze:

Eerste kennismaking: Tijdens een eerste gesprek worden uw wensen, verwachtingen en budget uitgelijnd. Na dit gesprek begrijpen wij uw levensstijl en weten we hoeveel voeling u heeft met techniek, zodat wij een systeem kunnen voorstellen waarbij u zich comfortabel voelt.

Ontwerp: Wij ontwerpen verlichtings-, audio-, video-, beveiligings- en communicatiesystemen en integreren ze in uw bouw- en interieurplannen. Wij maken per kamer een functionele specificatie om uw comfort in elke ruimte te verhogen.

Installatie: Tijdens deze fase wordt de bekabeling voorzien. Wanneer de bouwwerken afgerond zijn, installeren wij de racks voor de sturingstoestellen, luidsprekers, bedieningsklavieren en de geluids- en tv-installatie. We programmeren het systeem, o.a. verlichting, calibratie van luidsprekers en videoprojector, configuratie van bedieningspanelen, enz. U, als klant, krijgt naast een gedetailleerde uitleg ook een handleiding van uw systeem. Na oplevering voorzien we een periode om controle uit te voeren en om eventuele vragen te beantwoorden. Daar waar nodig worden wijzigingen aan de programmaties uitgevoerd.

Support: Wij bieden u een op maat gemaakt servicecontract aan en wij zijn steeds bereikbaar voor wijzigingen aan het systeem.

Contacteer snel onze specialisten of kom een kijkje nemen in onze showroom.

 

Enkele van onze realisaties