Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Beamertips

  • Beeldverhouding:

De beeldverhouding is de verhouding van de breedte op de hoogte van het beeld. De meeste dataprojectoren gebruiken de klassieke 4:3 verhouding, maar videobeamers gebruiken de 16:9 verhouding, aangezien breedbeeldfilms zo nog beter tot hun recht komen.

  • Contrast:

Het contrast bepaalt samen met de lichtopbrengst de kwaliteit van het beeld. Een groot contrast geeft witter wit en dieper zwart.

  • Geluid:

Omdat de projectielamp erg heet wordt, moet ze door een ventilator worden gekoeld. De ventilator maakt geluid, dat geluid wordt uitgedrukt in decibel: een normaal gesprek heeft een volume van ongeveer 60 decibel.

  • Lamp:

De levensduur van de lamp kan sterk verschillen, van 1500 tot meer dan 6000 uren. Dat is niet onbelangrijk, want een nieuwe lamp is niet goedkoop: de prijzen gaan van €250 tot meer dan €800.

  • Lichtopbrengst:

De hoeveelheid licht die op het scherm valt wordt uitgedrukt in ANSI-lumen. De lichtopbrengst, die kan variëren van 500 tot 4700 ANSI-lumen, is in grote mate bepalend voor de kwaliteit van het beeld. Hoe hoger de lichtopbrengst, hoe beter het beeld in slechte lichtomstandigheden, dus in een lichte ruimte. Hoe lager de lichtopbrengst, hoe meer u de kamer zult moeten verduisteren.

  • Resolutie:

De maat van het aantal punten of pixels waaruit het beeld is opgebouwd. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper het beeld.

Enkele van onze realisaties