Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Projectieschermen

Naast de juiste keuze van projector is de keuze van het projectiescherm ook zeer belangrijk. Voor het beste resultaat investeert u best in een scherm dat aangepast is aan het type projector, de kijkhoek, de hoeveelheid omgevingslicht in de kamer en de afstand tussen projector en scherm.

Naast standaardschermen, bieden wij ook schermen op maat aan.

Enkele van onze realisaties