Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Projectoren

Als u aan een home cinema denkt, denkt u aan een beamer of projector. Het grote voordeel van een beamer is het beeldformaat: groot, groter, grootst. Daardoor is een projector uiterst geschikt voor films en gaming. Tegenover het grote beeldformaat staat de compactheid van de toestellen, met tal van aansluitmogelijkheden. De compacte toestellen kunnen gemakkelijk bevestigd worden aan het plafond of met een liftsysteem volledig in het plafond weggewerkt worden.

Laat u adviseren in onze toonzaal waar u tegelijkertijd meerdere projectoren kunt vergelijken. Vanaf 399 euro kunnen wij u de nieuwste high-end projectoren aanbieden. Bovendien staan we in voor een professionele installatie en service.

Enkele van onze realisaties