Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Alle bekende merken
  • Schitterende showroom
  • Meer dan 100 tv's in de toonzaal
  • Steeds de nieuwste modellen in de winkel

TV Soorten

TV Soorten - LG TV Soort - TV Soorten Van Havere - TV Soorten Antwerpen - TV Soorten KapellenTalrijke TV soorten in voorraad

TV's bestaan tegenwoordig niet alleen in alle maten, maar ook in alle soorten. De technologie heeft de laatste jaren niet stil gestaan en de ontwikkelingen op vlak van televisie zijn dan ook indrukwekkend.

De Van Havere specialisten houden alles nauwlettend in het oog voor u. Wilt u uw oude televisie dringend vervangen door een mooie moderne flatscreen TV? Neem dan snel een kijkje in onze showroom!

TV Soorten - LG TV Soort - TV Soorten Van Havere - TV Soorten Antwerpen - TV Soorten Kapellen

Overweldigende televisie ervaring bij Van Havere

Zoekt u een televisie in Kapellen, Antwerpen en omstreken met uitstekende beeldkwaliteit? Dan bent u bij Van Havere aan het juiste adres! De kwaliteit van onze HD TV's en Led TV's is oogverblindend. Kom snel naar Van Havere voor uitstekend advies.

Wilt u nog meer? De Smart TV biedt u oneindige mogelijkheden. Onze experts helpen u graag verder.