Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Meer dan 100 TV's in demo
  • Alle bekende merken van 3D TV's
  • 5 jaar waarborg contract
  • Gratis levering en installatie
  • Eigen technische dienst

3D TV

Een driedimensionale beleving met een 3D TV van Van Havere

Een driedimensionale televisie of kortweg een 3D TV is een speciale televisie die de kijker een driedimensionale beleving geeft. Op die manier is uw kijkervaring veel intenser en beleeft u de mooiste 3D TV - Samsung 3D TV - 3D TV Van Havere - 3D TV Kapellenmomenten in 3D samen met uw vrienden en familie en dat alles in uw eigen woonkamer.

Er zijn 3D TV’s waarvoor een 3D bril nodig is en 3D TV’s waarvoor geen bril nodig is. Van Havere heeft 3D TV’s met of zonder bril van alle bekendste merken. Van Havere heeft niet alleen Sony 3D TV’s maar ook Samsung 3D TV's, Philips 3D TV’s, LG 3D TV’s, Panasonic 3D TV's en veel meer.  

3D TV - 3D Bril - 3D TV Van Havere

Van Havere, de 3D expert

Van Havere is de expert in 3D TV’s met de perfecte beeldkwaliteit in Antwerpen, Kapellen, Schilde en omstreken.

Heeft u interesse in een 3D TV? Geen probleem! Bij Van Havere vindt u 3D TV’s van alle merken, zowel met als zonder bril. Onze experts helpen u graag verder met al uw vragen en problemen over 3D TV. Kom snel naar onze showroom, waar u onze 3D TV's met uw eigen ogen kan bewonderen en zelfs kan uitproberen of contacteer ons.