Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Meer dan 100 TV's in demo
  • Alle bekende HD TV merken
  • 5 jaar waarborg contract
  • Gratis levering en installatie
  • Eigen technische dienst

HD TV

Een geavanceerde HD TV bij Van Havere 

HD TV is de verkorte term voor high-definition televisie of hoge definitie televisie. De kwaliteit van een HD TV is meer geavanceerd dan die van de bestaande analoge systemen zoals PAL, NTSC en SECAM.

Verbluffende beeldkwaliteit met HD TV

Het grootste voordeel van een HD TV is het grote aantal beeldlijnen, waardoor het beeld duidelijk scherper is. Aangezien de beeldschermen tegenwoordig steeds groter worden, is dat een zeer groot voordeel.

Van Havere, de expert in HD TV

HD TV - High definition TV - HD TV Antwerpen - HD TV Kapellen - Van Havere

Van Havere is de expert in HD TV in Antwerpen, Kapellen, Brasschaat en omstreken en heeft dan ook een zeer groot aanbod van de beste merken zoals een LG HD TV, een Samsung HD TV, een Sony HD TV, en nog vele andere merken. In onze stijlvolle showroom staan steeds verschillende HD TV's opgesteld.

Wilt u ook genieten van de perfecte beeldkwaliteit? Bezoek dan snel onze showroom of contacteer ons! Onze specialisten adviseren u met veel plezier en houden u daarnaast ook op de hoogte van alle nieuwe snufjes.