Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Meer dan 100 tv's in demo
  • Alle bekende led TV merken
  • 5 jaar waarborg contract
  • Gratis levering en installatie
  • Eigen technische dienst

Led TV

Wilt u genieten van magnifiek geluid, prachtige kleuren en ultrascherpe afbeeldingen? Bekijk dan snel de ruime collectie van led TV’s in de showroom van Van Havere. Van havere heeft werkelijk alles: van een Loewe led TV, een Panasonic led TV en een LG led TV tot een Samsung led TV, een Sony led TV of een Philips led TV.

Milieuvriendelijk thuis, ook achter de buis

Samsung Led TV - Led TV Antwerpen - Led TV Kapellen - Van Havere Led TV - Led TVEen led TV is een televisie die gebruik maakt van leds om het beeldscherm te verlichten en heeft talrijke voordelen. Zo is een led TV veel milieuvriendelijker dan andere televisietoestellen omdat een led TV veel minder verbruikt dan andere televisiesystemen en geen giftige kwikdampen bevat. Met RGB-led-blacklight kan men bovendien een veel breder kleurengamma weergeven.

B&O Led TV - Led TV Kapellen - Led TV Antwerpen - Van Havere Led TVWilt u meer weten over led TV’s? Voor alle soorten led TV's in Kapellen, Antwerpen, Brasschaat, Schoten, Schilde, en omstreken bent u bij Van Havere aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag bij tijdens de moeilijke keuze van een led TV. Bovendien staan er talrijke modellen van verschillende merken uitgesteld in onze prachtige showroom.