Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Meer dan 100 TV's in demo
  • Alle bekende smart TV merken
  • 5 jaar waarborg contract
  • Gratis levering en installatie
  • Eigen technische dienst

Smart TV

Bent u op zoek naar meer? Een smart TV kan veel meer dan eender welke andere televisie. Op een smart TV kan u niet alleen televisie kijken, u kan ook op internet surfen op je smart TV. En dat is nog niet alles...

Een smart TV kan meer, veel meer

Smart TV - Loewe Smart TV - Smart TV Kapellen - Smart TV Antwerpen - Van HavereU kan bijvoorbeeld ook online video’s onmiddellijk op het grote scherm bekijken en u kan zelfs uw social media op uw televisie raadplegen. Daarnaast zijn er ook nog talrijke applicaties die u kan installeren om nog meer uit uw televisie te halen.  

De meeste grote merken hebben inmiddels hun eigen smart TV op de markt gebracht, met eigen functies. Zo zijn er ondertussen Sony smart TV’s, Samsung smart TV’s, Philips smart TV’s, Panasonic smart TV’s, etc. Ontdek snel alle mogelijkheden van de slimme toestellen!

Ontdek een hele nieuwe wereld van online entertainment bij Van Havere  

Philips Smart TV - Smart TV - Smart TV Antwerpen - Smart TV Kapellen - Van HavereBent u op zoek naar een Smart TV in Kapellen, Antwerpen, Schoten, Brasschaat, Schilde, Ekeren en omstreken? Met Van Havere heeft u de perfecte oplossing gevonden. Contacteer snel onze experts en ze beantwoorden al uw vragen en geven perfect advies. Daarnaast kan u ook talrijke modellen bekijken en zelfs eigenhandig uitproberen in onze showroom.