Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Meer dan 100 TV's in demo
  • Alle nieuwste LG TV's
  • 5 jaar waarborg contract
  • Gratis levering en installatie
  • Eigen technische dienst

LG TV

LG TV - LG TV Van Havere - LG TV's Van Havere - LG TV Antwerpen - LG TV Kapellen - LG TV'sEen strakke en stijlvolle LG TV bij Van Havere

Laat u overweldigen door een strakke en stijlvolle LG TV. Geniet van de populaire applicaties en streaming opties op een LG smart TV, bewonder de kristalheldere beelden van een LG led TV en beleef intense televisiemomenten met een LG 3D TV.

Met een kwalitatieve LG TV heeft u het gevoel dat u in de bioscoop zit, zonder gestoord te worden door andere kijkers met krakende chips rondom u.

Legendarische LG TV’s bij Van Havere

LG TV - LG TV Van Havere - LG TV's Van Havere - LG TV Antwerpen - LG TV Kapellen - LG TV'sZoekt u een professionele verdeler van LG TV’s in Kapellen, Antwerpen, Brasschaat, Schilde en omstreken, dan is Van Havere het perfecte adres! In de overweldigende showroom kunt u altijd verschillende modellen van LG TV’s bewonderen. Breng snel een bezoekje aan Van Havere zodat onze experts u verder kunnen helpen.