Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Alle bekende merken
  • Verschillende hifi demoruimtes
  • De beste speakers
  • Steeds de nieuwste modellen in de winkel
  • Akoestisch advies ook bij u thuis

Speakers

Perfectioneer elk geluid

Speakers - Speakers Van Havere - Luidsprekers - Hifi Antwerpen - Hifi Kapellen

Met de speakers van Van Havere gaat er een wereld van geluid voor u open. Onze speakers produceren een natuurlijke geluidskwaliteit zonder ruis of vervorming. Wilt u dat met uw eigen oren horen? In de verschillende hifi demoruimtes van Van Havere kunt u naar speakers van alle topmerken luisteren: B&W Kef, Monitor Audio, Focal-JM Lab, Piega, Bose speakers,...

Snel en eenvoudig de perfecte speakers bij Van Havere

Speakers - Speakers Van Havere - Luidsprekers - Hifi Antwerpen - Hifi KapellenVan Havere is de specialist in alle soorten en merken speakers, van computer speakers en home cinema speakers tot TV speakers en ook draadloze speakers in Antwerpen en omstreken. Breng snel een bezoekje aan Van Havere en bekijk onze ruime collectie speakers in onze demoruimtes, waar onze hifi specialisten altijd klaarstaan om u verder te helpen.