Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • De grootste keuze aan versterkers
  • Alle radio's, netwerkspelers, dockings in demo
  • Volg onze acties op facebook

Versterkers

Creëer een multidimensionele geluidsstudio-ervaring bij u thuis met de fenomenale versterkers van Van Havere. Van Havere garandeert geluid van onovertrefbare kwaliteit verpakt in elegante designs.

Van Havere, geluid van concertkwaliteit bij u thuis

Versterkers - Versterker kopen - Amps - Versterkers Van Havere - Versterker kopen Van Havere - AmpsWilt u een versterker kopen in Antwerpen, Kapellen en omstreken? Onze hifi specialisten helpen u bij de keuze van een versterker op maat. Bovendien geven ze u nuttig akoestisch advies om de studio-ervaring compleet te maken.

Van Havere heeft een groot assortiment professionele versterkers van alle topmerken zoals Classé, Rotel, Denon, maar ook Pioneer versterkers, Yamaha versterkers, Marantz versterkers en veel meer.

Breng snel een bezoekje aan onze demoruimtes en voel de beats van de Van Havere versterkers of contacteer onze hifi experts voor meer informatie.