Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Meer dan 15 jaar ervaring in domotica systemen
  • Ruim aanbod Crestron Domotica
  • Volledig maatwerk
  • Eigen elektriciens, programmeurs en integrators
  • Eén aanspreekpunt voor alle technieken

Crestron Domotica

Crestron Domotica - Crestron Domotica Systeem - Crestron Domotica Van Havere - Crestron Domotica Antwerpen - Crestron Domotica Antwerpen Van Havere - Crestron Domotica KapellenCrestron Electronics is de meest toonaangevende provider van domotica platformen, smart home technologieën en controlesystemen voor verlichting. Beheer uw muziek, dim uw lichten, controleer uw alarmsysteem of verander de temperatuur in uw woning met één simpele druk op de knop.

Beheer uw energieverbruik met een Crestron Domotica Systeem

U kan uw energie- en verbruikskosten enkel aanzienlijk verminderen wanneer elk domotica systeem geïntegreerd is in een intelligent management platform. Een Crestron Domotica systeem is het enige intelligente platform dat alle energieverbruikende systemen verbindt, van verlichting tot verduisteringssystemen, AV, beveiliging enzovoort.

Elke kamer en elk systeem verbonden met Crestron Domotica

Crestron Domotica - Crestron Domotica Systeem - Crestron Domotica Van Havere - Crestron Domotica Antwerpen - Crestron Domotica Antwerpen - Crestron Domotica KapellenMet de Crestron controle applicatie kan u al uw energieverbruikende systemen bedienen vanop uw smartphone, waar u ook bent.

Van Havere, gecertificeerd Crestron Domotica installateur

Van Havere is gespecialiseerd in de installatie en integratie van Crestron Domotica platformen in Antwerpen en omstreken en heeft meer dan 15 jaar ervaring in domotica systemen. Kom snel een kijkje nemen in onze showroom of contacteer onze domotica experts die u met veel plezier helpen met uw Crestron domotica platform op maat.

           Crestron Domotica - Crestron Domotica Systeem - Crestron Domotica Van Havere - Crestron Domotica Antwerpen - Crestron Domotica Antwerpen - Crestron Domotica Kapellen