Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Meer dan 15 jaar ervaring in domotica-systemen
  • Expert in Vantage Domotica software
  • Volledig maatwerk
  • Eigen elektriciens, programmeurs en integrators
  • Eén aanspreekpunt voor alle technieken

Vantage Domotica

Vergroot uw controle met Vantage Domotica

Vantage Domotica - Vantage Domotica Van Havere - Vantage Domotica Kapellen - Vantage Domotica Antwerpen - Vantage Domotica systeem Antwerpen - Vantage Domotica systeem KapellenMet Vantage zijn uw systemen nooit buiten uw bereik. De eenvoudige maar elegante interface, de krachtige en precieze lichtcontrole en de perfecte en eenvoudige integratie zijn slechts enkele van de sterke punten van een Vantage Domotica systeem.  

 

Perfecte integratie, met Vantage Domotica bij Van Havere

Van Havere is de expert in Vantage Domotica platformen en is niet alleen gecertificeerd installateur, maar biedt ook een perfecte post-installatie van uw Vantage domotica systeem in Antwerpen, Kapellen en omstreken. Van Havere staat u dus bij tijdens elke fase van uw Vantage Domotica project.

Vantage Domotica - Vantage Domotica Van Havere - Vantage Domotica Kapellen - Vantage Domotica Antwerpen - Vantage Domotica systeem Antwerpen - Vantage Domotica systeem Kapellen
Van Havere, expert in Vantage Domotica

Kom snel een kijkje nemen in onze stijlvolle showroom of contacteer onze domotica experts en ontdek een Vantage Domotica platform naar al uw wensen