• Meer dan 15 jaar ervaring in domotica systemen
  • KNX Domotica systeem op maat
  • Volledig maatwerk
  • Eigen elektriciens, programmeurs en integrators
  • Eén aanspreekpunt voor alle technieken

KNX Domotica

Van Havere, de expert in KNX Domotica

KNX Domotica Antwerpen - KNX Domotica Kapellen - KNX Domotica - KNX Domotica Van Havere - KNX Domotica - KNX Home AutomationStelt u zich eens voor dat uw zonwering automatisch naar beneden gaat als de zon schijnt, dat uw woning steeds de ideale temperatuur heeft en dat de licht- geluids- en beeldinstellingen van uw home cinema systeem eenvoudig ingesteld kunnen worden met één simpele druk op de knop. Met een KNX Domotica systeem van Van Havere is dat allemaal mogelijk.

Controleer uw hele huis, met een KNX Domotica systeem

Of het nu gaat om een gezinswoning of een gigantisch kantorencomplex, de vraag naar comfort en automatisering wordt steeds groter. Bovendien wordt het efficiënt gebruik van energie steeds belangrijker. Een KNX domotica platform speelt daar perfect op in.

KNX Domotica verhoogt uw comfort

KNX Domotica Antwerpen - KNX Domotica Kapellen - KNX Domotica - KNX Domotica Van Havere - KNX Domotica - KNX Home Automation

Functies zoals verlichting, zonwering, beveiligingssystemen, energiebeheer, verwarming, verluchting, airconditioning en nog veel meer kunnen allemaal simpelweg gecontroleerd en bijgestuurd worden aan de hand van een geïntegreerd KNX domotica platform.

Verhoog uw comfort met KNX Domotica systeem van Van Havere. De experts van Van Havere hebben al jaren ervaring met KNX domotica systemen en kunnen u dan ook perfect helpen met de installatie en integratie van een KNX home automation platform in Antwerpen en omstreken.

Kom snel naar onze showroom en ontdek samen met de Van Havere specialisten hoe uw ideale KNX domotica platform eruit moet zien.