Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Meer dan 15 jaar ervaring in domotica systemen
  • Niko Home Control Software op maat
  • Volledig maatwerk
  • Eigen elektriciens, programmeurs en integrators
  • Eén aanspreekpunt voor alle technieken

Niko Home Control

Niko Home Control Antwerpen - Niko Home Control Van Havere - Niko Domotica Kapellen - Niko Domotica Antwerpen - Niko Domotica - Niko Domotica Van Havere

 

De Niko home control software zorgt ervoor dat u talrijke functionaliteiten in uw woning kan beheren vanaf één centrale plaats of zelfs met uw smartphone als u wenst.

 

Niko Home Control Antwerpen - Niko Home Control Van Havere - Niko Domotica Kapellen - Niko Domotica Antwerpen - Niko Domotica - Niko Domotica Van Havere

Denk aan de toekomst, met Niko Home Control software

Met de Niko Home Control software kan u uw elektriciteitsverbruik per kamer en zelfs per toestel opvolgen als u wenst. Op die manier weet u perfect welke toestellen veel elektriciteit verbruiken in standby modus. Van Havere gaat spaarzaam om met energie met de Niko Home Control software.

Niko Home Control software brengt sfeer in uw woning

Niko Home Control Antwerpen - Niko Home Control Van Havere - Niko Domotica Kapellen - Niko Domotica Antwerpen - Niko Domotica - Niko Domotica Van HavereEen gezellig etentje met vrienden, of een romantische avond met je geliefde, met één druk op de knop creëer je de perfecte sfeer voor elke gelegenheid. De perfecte temperatuur en de meest aangename verlichting in een handomdraai op elk moment van de dag met de Niko Home Control software

Van Havere is de expert van Niko Home Control Software in Antwerpen, Kapellen en omstreken. Bezoek snel onze showroom of contacteer ons en we beantwoorden al uw vragen met veel plezier.