Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Meer dan 15 jaar ervaring in home automation software
  • Schitterende Smart Home creaties
  • Volledig maatwerk
  • Eigen elektriciens, programmeurs en integrators
  • Eén aanspreekpunt voor alle technieken

Smart Home

Van Havere laat uw Smart Home al het werk doen

Met één afstandsbediening kan u echt alles, uw prachtige televisie aanzetten, de zonwering naar beneden doen, de lichten dimmen, een film opzetten, de verwarming regelen en nog zoveel meer.

Controleer uw volledige huis, met Smart Home Solutions

Control4 Smart Home Solutions - Smart Home Van Havere - Smart Home Kapellen - Smart Home Antwerpen - Smart Home - Domotica AntwerpenWeet u niet meer zeker of u de garagepoort wel achter u gesloten heeft? Met de Smart Home Solutions krijgt u bericht als uw poort nog open staat of wanneer uw kinderen thuiskomen.

Controleer alles in uw Smart Home met één afstandsbediening, met touchscreen schermen, tablets, met uw smartphone of zelfs met uw computer.

Smart Home Solutions - Smart Home Van Havere - Smart Home Kapellen - Smart Home Antwerpen - Smart Home - Domotica AntwerpenSmart home solutions, Van Havere

Bij Van Havere vindt u de laatste nieuwe trends in home automation en de beste domotica systemen in Antwerpen, Kapellen, Brasschaat, Schilde en omstreken. Van Havere verandert uw huis in de meest trendy smart home. Kom snel naar onze showroom en ontdek alle mogelijkheden of contacteer onze domotica specialisten.