Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Inbraakbeveiliging op maat
  • Kwalitatieve camerabewaking
  • Volledig maatwerk
  • Eigen elektriciens, programmeurs en integrators
  • Eén aanspreekpunt voor alle technieken

Camerabewaking

Camerabewaking - Camerabewaking Van Havere - Camerabewaking Antwerpen - Camerabewaking Kapellen - Camerabewaking Marmitek

Optimale beveiliging met camerabewaking van Van Havere

Naast een alarmsysteem is camerabewaking is één van de meest gekozen inbraakbeveiligingssystemen ter wereld. Door middel van camerabewaking kan u inbrekers, dieven en vandalen in beeld brengen en opsporen.

 

Geef dieven geen kans met camerabewaking

Camerabewaking - Camerabewaking Van Havere - Camerabewaking Antwerpen - Camerabewaking Kapellen - Camerabewaking MarmitekVan Havere heeft veel ervaring met camerabewaking en kan u een perfect systeem op maat aanbieden. Van Havere biedt u enkel de meest innovatieve systemen aan van topmerken zoals Marmitek. De IP Robocam en de IP Eye Anywhere reeks van Marmitek is zeer populair.

Kwalitatieve camerabewaking bij Van Havere

Wilt u uw woning optimaal beveiligen? Kom dan snel naar onze showroom of contacteer onze veiligheidsexperts voor al uw vragen in verband met camerabewaking.