Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Parlofoon op maat
  • Aanbod en kennis van verschillende merken
  • Volledig maatwerk
  • Eigen elektriciens, programmeurs en integrators
  • Eén aanspreekpunt voor alle technieken

Professionele Parlofoon

Parlofoon - Parlofoon Van Havere - Parlofoon Antwerpen - Parlofonie Antwerpen - Parlofoon Kapellen - Aiphone ParlofoonHou ongewenste personen buiten, met een parlofoon van Van Havere

Het is niet aan te raden om meteen de poort open te doen als er aangebeld wordt. Daarom is een parlofoon of intercom het ideale toegangscontrole systeem om ongewenste personen buiten te houden.

 

Stijlvolle parlofoons bij Van Havere

Van Havere is de expert van alle soorten parlofoons in Antwerpen, Kapellen en omstreken en kan u talrijke kwalitatieve en stijlvolle parlofoons van de beste merken aanbieden. Van Havere heeft een ruime keuze aan Aiphone Parlofoons, Niko Parlofoons, Bticino Parlofoons, Fermax parlofoons en nog veel meer.

Bent u op zoek naar een professionele parlofoon? Contacteer snel onze experts of breng snel een bezoekje aan Van Havere.

Parlofoon - Parlofoon Van Havere - Parlofoon Antwerpen - Parlofonie Antwerpen - Parlofoon Kapellen - Aiphone Parlofoon     Parlofoon - Parlofoon Van Havere - Parlofoon Antwerpen - Parlofonie Antwerpen - Parlofoon Kapellen - Niko Parlofoon