Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Inbraakbeveiliging op maat
  • Talrijke videofoons van de beste merken
  • Volledig maatwerk
  • Eigen elektriciens, programmeurs en integrators
  • Eén aanspreekpunt voor alle technieken

Videofoon

Videofoon - Videofoons - Videofonie - Videofoon Van Havere - Videofoons Van Havere - Videofonie Van Havere - Videofoon AntwerpenWilt u uw bezoekers op een discrete manier screenen vooraleer u de deur gaat opendoen? Met een videofoon kan u eenvoudig uw toegangsbeveiliging verhogen zonder in te boeten aan stijl.

Veelzijdige Videofoon bij Van Havere

Een parlofoon is al één stap vooruit wat betreft de inbraakbeveiliging van uw huis. Wilt u echter nog meer informatie krijgen over wie er precies aan uw deur staat? Dan is een veelzijdige videofoon van Van Havere de perfecte oplossing.

Van Havere voor elke videofoon op maat

Van Havere heeft een ruim aanbod aan videofoons van talrijke merken zoals een Fermax videofoon, een Bticino videofoon, een Aiphone videofoon en nog veel meer.

Kom snel naar onze showroom of contacteer onze beveiligingsspecialisten en ontdek de talrijke functionaliteiten van onze videofoons.