Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Binnenverlichting

Binnenverlichting - Verlichting binnen - Binnenverlichting Van Havere - Verlichting binnen Van Havere - Domotica Antwerpen - Domotica Kapellen

Wilt u uw prachtige interieur nog extra in de verf zetten? Met aangepaste en automatische binnenverlichting van Van Havere ziet alles er nog stijlvoller uit en kunt u uw favoriete plekjes in huis nog extra accentueren afhankelijk van het moment van de dag en van het daglicht dat binnenkomt.

Sfeervolle binnenverlichting met één druk op de knop

Van Havere zorgt ervoor dat u op een eenvoudige en comfortabele manier de gewenste sfeerverlichting verkrijgt. Bovendien kan Van Havere ook bewegingssensoren installeren zodat u er nooit meer aan moet denken om het licht uit te doen wanneer u vertrekt.

Perfect light management bij Van Havere

Binnenverlichting - Verlichting binnen - Binnenverlichting Van Havere - Verlichting binnen Van Havere - Domotica Antwerpen - Domotica KapellenDe experts van Van Havere werken samen met u aan het perfecte lichtplan voor uw binnenverlichting. Dat lichtplan kan ook perfect geïntegreerd worden in uw home automation systeem zodat u naast uw beveiligingssysteem, uw audio- en videosystemen ook uw binnenverlichting eenvoudig kan regelen.

Kom snel een bezoekje brengen aan onze showroom en ontdek de talrijke mogelijkheden of contacteer onze specialisten voor al uw vragen.