Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Buitenverlichting

 

Perfect lichtplan voor uw buitenverlichting

Geniet ook in uw tuin van de meest sfeervolle buitenverlichting. Wilt u uw verlichting buiten inschakelen zonder uit uw zetel te komen? Met de geavanceerde domotica systemen van Van Havere is dat geen enkel probleem. Bovendien kan u met één druk op de knop tegelijkertijd al uw binnenverlichting maar ook uw buitenverlichting uitschakelen als u gaat slapen.

Sfeervolle buitenverlichting bij Van Havere

Buitenverlichting - Buitenverlichting Van Havere - Verlichting buiten - Verlichting buiten Van Havere - Domotica Antwerpen - Domotica Kapellen

Ook buiten zorgt Van Havere voor uw sfeerverlichting. Van Havere is de expert in buitenverlichting en creëert een lichtplan op maat voor u.

Kom snel naar onze showroom en ontdek de ontelbare mogelijkheden voor uw buitenverlichting of contacteer onze experts, zij helpen u met veel plezier verder.