Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Bewegingssensor

Wilt u zeker weten dat alle lichten uit zijn voor u weggaat? Met een bewegingssensor hoeft u zich daar geen zorgen meer over maken.

Bespaar energie met een bewegingssensor

Naast bewegingssensoren om uw huis te beveiligen, kan een bewegingssensor er ook voor zorgen dat het licht automatisch aangaat wanneer u binnenkomt. Van Havere integreert de bewegingssensoren perfect in uw home automation systeem en zorgt er dus voor dat uw woning veel gebruiksvriendelijker wordt en dat u bovendien energie bespaart.

Van Havere, expert in bewegingssensoren in Antwerpen, Kapellen en omstreken

Van Havere is de expert in bewegingssensoren in Antwerpen, Kapellen, Schoten, Brasschaat en omstreken. Wilt u ook energie besparen en tegelijkertijd uw comfort verhogen? Contacteer dan snel de Van Havere professionals en ontdek alles over een bewegingssensor op maat.