Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Klimaatregeling

Verhoog uw comfort, verlaag uw energiekost met de automatische klimaatregeling van Van Havere

Met de huidige brandstofprijzen, is het niet meer dan logisch dat u energie wil besparen.
De automatische klimaatregeling van Van Havere zorgt ervoor dat u zelfs vanop afstand de temperatuur in uw woning kan regelen. U kan uw geavanceerde home automation systeem ook zo instellen dat de temperatuur automatisch verlaagt wanneer u uw huis verlaat. Op die manier verspilt u nooit energie, maar heeft uw huis steeds de perfecte temperatuur wanneer u terug thuis komt.

Altijd de perfecte temperatuur in huis, met de automatische klimaatregeling van Van Havere

Van Havere biedt u de perfecte automatische klimaatregeling op maat aan, van topmerken zoals Crestron, Niko, Vantage enzovoort. Bent u op zoek naar een systeem voor automatische klimaatregeling in Antwerpen, Kapellen en omstreken en wilt u graag meer te weten komen over de automatische klimaatregeling van Van Havere? Contacteer snel onze domotica specialisten, die u alles kunnen vertellen over de talrijke systemen voor automatische klimaatregeling of kom naar onze showroom.