Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Rolluiksturing

Bereid uw home automation systeem uit met rolluiksturing

Met een rolluikschakelaar kan u niet alleen uw rolluiken, maar ook uw zonwering en zelfs uw garagepoorten automatisch openen of sluiten. Bereid uw home automation systeem uit met de geavanceerde rolluiksturing van Van Havere.

Automatische rolluiksturing bij Van Havere

Met een digitale rolluikschakelaar kan je eenvoudig instellen dat je rolluiken op weekdagen automatisch om 8 uur en in het weekend om 10 uur omhoog gaan, zodat de rolluiken overdag steeds omhoog gaan, zelfs als u op vakantie bent.

Wilt u uw rolluiken of zonwering graag laten automatiseren of integreren in uw domotica systeem? Contacteer dan snel Van Havere, de expert in rolluiksturing in Antwerpen, Kapellen, Brasschaat en omstreken.