Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Draadloze telefonie

Draadloze Telefonie - Van Havere

Draadloze telefonie, nooit meer onbereikbaar

In onze huidige samenleving is draadloze telefonie niet meer weg te denken. Van Havere zorgt voor de installatie en de integratie van een draadloos digitaal telefoonsysteem.

Van Havere is de specialist in telecommunicatie en meer bepaald in draadloze telefonie en garandeert een optimale geluidskwaliteit en bereikbaarheid voor elke draadloze telefoon.

Superieur geluid en overal bereikbaar met draadloze telefonie

Met de draadloze telefonie van Van Havere verloopt uw telefoongesprek soepeler dan ooit. Voorkom dat een gesprek verbroken wordt door het overlappen van de dekkingsgebieden van de basisstations.

Kom snel naar Van Havere of contacteer onze telecom specialisten.