Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Muziek streamen naar uw Bang & Olufsen klassieker

Uw Beosound 9000 of Ouverture staan als een prachtig design stuk in uw woonkamer en spelen prachtig over uw Bang & Olufsen speakers, maar is helaas niet voorzien van de recentste audio mogelijkheden zoals internetradio.

Via de Beosound Core kunt u met uw klassieke Bang & Olufsen muzieksysteem streaming muziekdiensten gebruiken, zoals Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music, Google Play Music, Qobuz en TuneIn Radio.  In combinatie met de Bang & Olufsen App kunt u een gedigitaliseerde muziekcollectie vanaf NAS of computer afspelen op uw bestaande muzieksysteem.  Vrijwel alle streaming standaards (o.a. Apple AirPlay, Google Chromecast) en Bluetooth worden in uw bestaande audio-installatie geïntegreerd.

Ook als u een wat ouder Bang & Olufsen televisietoestel hebt, kunt u via de BeoSound Core gebruik maken van bovenstaande mogelijkheden.

Wenst u meer info of een demonstratie kom dan langs in één van onze winkels.

Beosound Core is verkrijgbaar voor € 750.

Tot 31 mei'19  krijgt u € 100 korting bij aankoop van een Beosound Core in combinatie met Beolab luidsprekers.