Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

TV Hifi

R 11 Arreté

Van Havere, de meest deskundige verdeler van TV en Hifi in Antwerpen

Van Havere is de specialist op gebied van TV, Hifi en Audio in Antwerpen, Kapellen en omstreken. In onze showroom kunt u ons uitgebreid assortiment van alle bekende merken bekijken, vergelijken en uitproberen. Onze showroom heeft namelijk verschillende demonstratieruimtes met talrijke soorten TV’s van verschillende merken, zoals Smart TV’s, OLED TV's,  4k en 8K TV's, beamers en nog veel meer. Bovendien kan u er ook genieten van het prachtige geluid van de hifi speakers en versterkers..