Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Bang & Olufsen

Van Havere, professionele verdeler van Bang & Olufsen in Antwerpen en omstreken

Van Havere heeft de volledige collectie van Bang & Olufsen producten in demonstratie, niet alleen televisies en hifi installaties, ook portable audio, gekend onder de naam B&O PLAY, steeds met de meest vernieuwende en stijlvolle designs. Wilt u ook meegenieten? Kom dan snel naar onze winkel in Antwerpen of Kapellen en ontdek het volledige Bang & Olufsen gamma.

beovision Eclips Bang & Olufsen Van Havere Kapellen Antwerpen

Wanneer u kiest voor een Bang & Olufsen televisie kiest u voor prachtig beeld verrijkt met weergaloos design en een superieure beeldkwaliteit!

Kies nu voor een Beovision Eclips of Beovision Horizon en ontvang een welkomgeschenk tot € 2000!

Limited Edition Bronze Collection
Van Havere Bang & Olufsen Kapellen Antwerpen beosound 1 Bronze

Ontdek in onze winkels de Bang & Olufsen  Bronze Collection: draadloze luidsprekers vervaardigd uit aluminium in een warme bronskleur met een stof van wol van de gerenommeerde textieldesigner Kvadrat. Het resultaat mag gezien worden.

 

Muziek streamen naar uw Bang & Olufsen klassieker
Van havere Beosound core op uw beosound

Uw Beosound 9000 of Ouverture staan als een prachtig design stuk in uw woonkamer en spelen prachtig over uw Bang & Olufsen speakers, maar is helaas niet voorzien van de recentste audio mogelijkheden zoals internetradio. 

Ontdek hier hoe u kan nog genieten van uw Bang & Olufsen icoon met alle nieuwe streaming audio mogelijkheden!

 

Enkele van onze realisaties