Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Audio Systeem

Headphone Paradise

Van Havere heeft de grootste keuze aan hoofdtelefoons in Antwerpen, Kapellen en omstreken! Wij hebben ruim 15 merken in voorraad en veel modellen kunnen in de winkel uitgeprobeerd worden.

Sennheiser, B&W, Bose, Bang & Olufsen, Coloud, KEf, Focal, Audioquest, Ferrari,... Als we niet het juiste merk of de juiste kleur in voorraad hebben, dan bestellen we deze voor u!

Beoplay H9 nieuw
beoplay h9 Bluetooth en actve noise cancelling

De nieuwste Bang & Olufsen hoofdtelefoon is de Beoplay H9! Deze bluetooth overear hoofdtelefoon met active noisecancelling is een lust voor het oog en het oor.

De hoofdtelefoon is verkrijgbaar is Agrilla Bright of Black, afgewerkt in lamsleer, de bediening is met fingercontrol, prijs € 499.

Denon Heos 1
denon heos 1 Kapellen Van Havere
Verrassend geluid uit een compacte, draagbare speaker.

Draadloos naar je favoriete nummers luisteren via Bluetooth en wifi-audiostreaming in elke kamer van je huis - zelfs de badkamer.​

De compacte behuizing is vochtbestendig, waardoor de HEOS 1 ideaal is voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Sluit je favoriete draagbare apparaat rechtstreeks via de USB-poort aan op de HEOS 1. Er is ook een stereo-ingang aanwezig voor analoge geluidsbronnen.

Bestel hem nu!