Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Sfeerverlichting op maat
  • Aanbod en kennis van verschillende merken
  • Volledig maatwerk
  • Eigen elektriciens, programmeurs en integrators
  • Eén aanspreekpunt voor alle technieken

Sfeerverlichting

Sfeerverlichting zorgt niet alleen voor sfeer, maar accentueert ook uw favoriete kunstwerk of bepaalde materialen en stoffen in uw interieur. Een goed ontworpen lichtplan gestuurd door een kwalitatief controlesysteem toont de schoonheid en het karakter van uw woning.

 

 

Een goed lichtplan voor uw sfeerverlichting

Een goede sfeerverlichting bestaat uit verschillende verlichtingselementen die gedimd kunnen worden naar gelang het tijdstip en afhankelijk van wat u aan het doen bent. Wilt u romantisch dineren met uw geliefde of een boek lezen in de woonkamer? Bij elke gelegenheid hoort de gepaste sfeerverlichting.

Ook daglicht wordt gecontroleerd met rolluiken en zonneschermen. De combinatie van het controleren van uw kunst- en daglicht wordt light management genoemd.

Sfeerverlichting opgenomen in uw lichtplan

Om dat alles op een comfortabele manier te bereiken, zorgen wij ervoor dat u met één druk op de knop de gewenste sfeerverlichting verkrijgt. Vergeet u ook soms ook het licht uit te doen? Aan de hand van miniatuur bewegingssensoren hoeft u daar nooit meer aan te denken. Bovendien wordt uw sfeerverlichting op die manier niet alleen flexibel maar bespaart u ook energie.
Voor de perfecte sfeerverlichting werken wij samen met onze klanten, architecten, interieurarchitecten, lichtconsulenten en tuinontwerpers. 

Samen ontwikkelen wij een geïntegreerd lichtplan en een controlesysteem op maat.

Van Havere zorgt voor de perfecte sfeerverlichting, zowel binnen als buiten. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de bediening, met de verschillende 

Enkele van onze realisaties