• Sfeerverlichting op maat
  • Aanbod en kennis van verschillende merken
  • Volledig maatwerk
  • Eigen elektriciens, programmeurs en integrators
  • Eén aanspreekpunt voor alle technieken

Sfeerverlichting

Sfeerverlichting zorgt niet alleen voor sfeer, maar accentueert ook uw favoriete kunstwerk of bepaalde materialen en stoffen in uw interieur. Een goed ontworpen lichtplan gestuurd door een kwalitatief controlesysteem toont de schoonheid en het karakter van uw woning.

 

 

Een goed lichtplan voor uw sfeerverlichting

Een goede sfeerverlichting bestaat uit verschillende verlichtingselementen die gedimd kunnen worden naar gelang het tijdstip en afhankelijk van wat u aan het doen bent. Wilt u romantisch dineren met uw geliefde of een boek lezen in de woonkamer? Bij elke gelegenheid hoort de gepaste sfeerverlichting.

Ook daglicht wordt gecontroleerd met rolluiken en zonneschermen. De combinatie van het controleren van uw kunst- en daglicht wordt light management genoemd.

Sfeerverlichting opgenomen in uw lichtplan

Om dat alles op een comfortabele manier te bereiken, zorgen wij ervoor dat u met één druk op de knop de gewenste sfeerverlichting verkrijgt. Vergeet u ook soms ook het licht uit te doen? Aan de hand van miniatuur bewegingssensoren hoeft u daar nooit meer aan te denken. Bovendien wordt uw sfeerverlichting op die manier niet alleen flexibel maar bespaart u ook energie.
Voor de perfecte sfeerverlichting werken wij samen met onze klanten, architecten, interieurarchitecten, lichtconsulenten en tuinontwerpers. 

Samen ontwikkelen wij een geïntegreerd lichtplan en een controlesysteem op maat.

Van Havere zorgt voor de perfecte sfeerverlichting, zowel binnen als buiten. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de bediening, met de verschillende 

Enkele van onze realisaties