• Inbraakbeveiliging op maat
  • Aanbod en kennis van verschillende merken
  • Volledig maatwerk
  • Eigen elektriciens, programmeurs en integrators
  • Eén aanspreekpunt voor alle technieken

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is geen overbodige luxe. Onderzoek heeft aangetoond dat er daadwerkelijk om de 3 minuten een poging tot inbraak plaatsvindt, meestal in woningen die helemaal niet of niet voldoende beveiligd zijn.

Inbraakbeveiliging op maat

Samen met u gaan wij na in welke mate uw huis beveiligd is. Op die manier kunnen we een oplossing op maat creëren voor de beveiliging van uw huis, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uzelf, uw familie en uw bezittingen.

Vormen van inbraakbeveiliging bij Van Havere

Alarmsystemen, camerabewaking, systemen voor toegangscontrole zoals een parlofoon of een videofoon en buitendetectoren vormen de perfecte oplossing om uw veiligheidsgevoel te vergroten en om potentiële inbrekers tegen te houden. Bovendien geeft het plaatsen van inbraakbeveiliging zoals een alarmsysteem of een systeem voor camerabewaking in uw privéwoning u recht op een belastingvermindering.

Van Havere is de expert op vlak van inbraakbeveiliging in Antwerpen, Schoten, Schilde, Brasschaat en omstreken en kan uw inbraakbeveiliging bovendien perfect integreren in uw home automation systeemBeveilig uw smart home en u kan altijd met een gerust hart van huis vertrekken. Contacteer snel onze experts of bezoek onze showroom.

  

 

Enkele van onze realisaties