Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Datanetwerk en telecommunicatie

De hedendaagse woning moet in staat zijn om in te spelen op de veranderende eisen van het moderne leven. U verwacht de laatste multimedia toestellen, toegang tot breedband internet, communicatie, toegang tot digitale tv,... Het installeren van een geïntegreerd communicatienetwerk biedt connectiviteit en controle over het hele huis.

Geïntegreerde communicatienetwerken en telecom in Antwerpen 

Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren, installeren en onderhouden van netwerken en telecom in Antwerpen. Met gedegen vakkennis kunnen wij voor u een plan op maat maken.

Draadloze telefonie
draadloze telefoon beocom 5 Antwerpen Kapellen
draadloze telefoon beocom 5 Antwerpen Kapellen

Draadloze telefonie op maat

Slechte bereikbaarheid wekt irritatie op! Om nog maar te zwijgen over de terugbelkosten en de tijd die verloren gaat bij het lokaliseren van uw gesprekspartner. Een draadloos digitaal telefoonsysteem is dan de ideale oplossing. Door het overlappen van de dekkingsgebieden van de bassisstations kan men voorkomen dat een gesprek wordt verbroken. Ook zogenaamde 'repeaters' kunnen, zonder verdere bekabeling voor een versterking van het signaal zorgen. Zo bent u tot in de verste hoeken bereikbaar.

Altijd ontvangst met uw mobiele telefoon

Hetzelfde geldt voor mobiele telefonie. Buiten bellen of bij het raam staan om 1 extra streepje ontvangst te krijgen... In veel gebouwen en woningen is de ontvangst van het mobiele signaal matig tot slecht. De oorzaak van slechte indoor-dekking is meestal de bouwwijze of de locatie van de woning. Wij bieden dé oplossing om in woningen en gebouwen probleemloos te kunnen bellen. Een telefoonversterker ontvangt via een kleine buitenantenne het mobiele telefoonsignaal, versterkt en zendt het signaal vervolgens uit naar de gewenste binnenruimte.

Enkele van onze realisaties