Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Over ons

Sinds de oprichting in 1976 is Van Havere uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende zaken in België, gespecialiseerd in het aanbieden van totaalconcepten in Audio/Video & IT installaties. Ons werkgebied is vooral de Benelux maar ook in Zuid Europa realiseerden we diverse projecten. Wij hebben een zeer ruim assortiment van alle bekende merken, van wekkerradio's en hoofdtelefoons naar home cinema's en thuisnetwerken tot een volledig domoticasysteem met bijhorende elektriciteitswerken.

Een team van experts integreert high-end hifi, audio, video, communicatie, datanetwerken, elektra, verlichting en beveiliging, en creëert een totaaloplossing naar al uw wensen voor home entertainment, communicatie, comfort, veiligheid, zodat uw huis klaar is voor de toekomst.

Als erkend domotica installateur en Cedia Member streven wij in ieder vakgebied naar topkwaliteit en een hoge toegevoegde waarde, waarbij innovatie gepaard gaat met degelijkheid en een goede support een voorname rol speelt. Door de koppeling van multiroom audio-videosystemen en diverse bussystemen worden talloze eenvoudige, vaak samenhangende, handelingen geautomatiseerd. Om dat te verwezenlijken, beschikken wij over een sterk team van 40 specialisten verdeeld over verschillende afdelingen. Apple, Crestron, Vantage, Loewe, B&O,... door een totaal aanbod van merken kunnen wij steeds een passend aanbod doen naar uw wens.

Een unieke toonzaal met verschillende home cinema demoruimtes, 2 Bang & Olufsen brand stores en 2 Loewe Galleries gelegen in zowel de gerestaureerde 'Vischmyn' te Antwerpen als in centrum Kapellen maken deel uit van de brede kijk op techniek en design.