Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Alle bekende merken
  • Verschillende hifi demoruimtes
  • De beste multiroom audio systemen
  • Steeds de nieuwste modellen in de winkel
  • Akoestisch advies ook bij u thuis

Audio Multiroom

 

Van havere - Audio systemen- Kapellen - Savant - domotica

Wilt u genieten van muziek in heel uw huis? Met een multiroom audio systeem kan u overal in uw huis naar muziek luisteren, ongeacht waar de muziekinstallatie zich bevindt.

Wilt uw dochter in de badkamer naar Stromae luisteren, terwijl uw man naar klassieke muziek luistert in de woonkamer en u naar uw favoriete 80's muziek terwijl u in de keuken staat? Organiseert u een feest, en wilt u juist overal in huis dezelfde muziek afspelen?

Met een multiroom audio systeem is dat geen enkel probleem. De Radio? Spotify of Deezer? Muziek vanop uw tablet of nas? Alles kan worden verbonden en de muziek kan beluisterd worden waar en wanneer u maar wilt. Indien gewenst ook draadloos doorheen uw woning.

Onze audio specialisten geven u deskundig advies over de verschillende mogelijkheden van multiroom audio in onze toonzaal. Voor elke toepassing wordt een perfecte, op maat gemaakte oplossing gezocht.

Beeld en klank studio van havere - Kapellen - Antwerpen - AudiosystemenVan Havere is de expert in hifi systemen in Antwerpen, Kapellen en omstreken en meer bepaald in multiroom audio systemen van de beste merken zoals Sonos, Denon Heos, Bose, Nuvo, Crestron, Bang & Olufsen, Loewe, Yamaha, Savant, ...

Bezoek snel de showroom van Van Havere en laat u verbazen!