Audio Systeem

Headphone Paradise

Van Havere heeft de grootste keuze aan hoofdtelefoons in Antwerpen, Kapellen en omstreken! Wij hebben ruim 15 merken in voorraad en veel modellen kunnen in de winkel uitgeprobeerd worden.

Sennheiser, B&W, Bose, Bang & Olufsen, Coloud, KEf, Focal, Audioquest, Ferrari,... Als we niet het juiste merk of de juiste kleur in voorraad hebben, dan bestellen we deze voor u!

Beoplay H9 nieuw
beoplay h9 Bluetooth en actve noise cancelling

De nieuwste Bang & Olufsen hoofdtelefoon is de Beoplay H9! Deze bluetooth overear hoofdtelefoon met active noisecancelling is een lust voor het oog en het oor.

De hoofdtelefoon is verkrijgbaar is Agrilla Bright of Black, afgewerkt in lamsleer, de bediening is met fingercontrol, prijs € 499.

Denon Heos 1
denon heos 1 Kapellen Van Havere
Verrassend geluid uit een compacte, draagbare speaker.

Draadloos naar je favoriete nummers luisteren via Bluetooth en wifi-audiostreaming in elke kamer van je huis - zelfs de badkamer.​

De compacte behuizing is vochtbestendig, waardoor de HEOS 1 ideaal is voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Sluit je favoriete draagbare apparaat rechtstreeks via de USB-poort aan op de HEOS 1. Er is ook een stereo-ingang aanwezig voor analoge geluidsbronnen.

Bestel hem nu!