TV

Van Havere, dé speciaalzaak op gebied van TV in Antwerpen en omstreken

Een mooie televisie is tegenwoordig onmisbaar! Het is echter niet eenvoudig om een goede keuze te maken, aangezien er verschrikkelijk veel soorten en merken van TV's zijn. Van Havere heeft meer dan 30 jaar ervaring en is uitgegroeid tot dé speciaalzaak op gebied van TV in Antwerpen, Kapellen, Schoten en omstreken.

   

Hoogtechnologische televisies bij Van Havere

De technologie staat niet stil en dat is zeker op vlak van televisie niet het geval, ondertussen zijn er niet alleen flatscreens, maar ook led TV's, HD TV's, Smart TV's, Oled TV’s, 3D TV's,  en zelfs Ultra HD-tv. Bovendien zijn er ook nog eens talrijke merken, zoals een Samsung TV, een Sony TV, een Philips TV, een LG TV een Loewe TV, een Bang & Olufsen TV, een Panasonic TV en veel meer, wat de keuze aanzienlijk bemoeilijkt.

     Van Havere helpt u bij uw TV keuze!

In de showroom van Van Havere vindt u bovendien meer dan 100 TV’s van alle bekende merken die u zelf kan uitproberen. Wij demonstreren ook met veel plezier de mogelijkheden van een smart TV, de indrukwekkende beeldkwaliteit van een film of game. bovendien adviseren wij u hoe uw flatscreen perfect in uw woonkamer geïntegreerd kan worden.

Kom dus snel naar onze showroom en ontdek welke TV het beste bij u past!