Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Muurbeugels
  • Liftsystemen
  • Meubel van Spectral, Clic, Just Racks, ...
  • Maatwerk

 

 

TV&Hifi meubels

Bent u op zoek naar een meubel voor uw tv en/of hifi-installatie? Wij bieden u verschillende oplossingen aan. Van o.a. Spectral, Just Racks, Clic, ...

U vindt alle modellen van het merk Spectral in onze winkel. Ze zijn dan ook de meest vooraanstaande specialist op het gebied van tv meubels en wandmeubels van dit moment.

 

Van Havere - Kapellen - Spectral - Ameno - Antwerpen - Beeld en klank

De Ameno van Spectral,  Met de tv meubels van Spectral wordt techniek onzichtbaar. U bent zelf de architect van uw eigen Ameno. Maak de keuze uit keramiek, hout of aluminium. Er zijn 2 000 unieke kleuren. Kom ze zelf samen stellen, bij Van Havere!

 

 

 

Van havere Kapellen Antwepren - Spectral Scala

De Scala van Spectral is de oplossing als tv meubel. Geen losse kabels? Al uw tv/Hifi installatie's wegwerken in  een meubel? Ruime keuze van materiaal en kleuren?

Bij Van havere is de Scala nu verkrijgbaar          vanaf € 999.