Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Domotica systeem

Van Havere zorgt voor elk domotica systeem

Comfort is een ruim begrip. Voor de ene betekent comfort een gebruiksvriendelijke keuken, voor de andere een zalige zetel. Maar ook de verwarming die op de juiste temperatuur is ingesteld of verlichting waarmee een zinnenstrelende sfeer wordt gecreëerd en een gevoel van veiligheid kan uw comfort verhogen. Met een domotica systeem brengen wij uw comfort tot een heel nieuw niveau.

Domotica systeem naar uw wensen

Een domotica systeem is de perfecte manier om uw comfort te verhogen. Een home automation of domotica systeem is een geïntegreerd systeem dat alle elektrische toestellen in uw woning bedient en beheert. Daarnaast zorgt een domotica systeem ook voor flexibiliteit, veiligheid, communicatie en rationeel energieverbruik.

Bekijk onze mogelijkheden, technieken en realisaties op onze domotica website ga naar WWW.VANHAVERE-PROJECTS.BE

Een volledig domotica systeem op maat

Van Havere heeft meer dan 15 jaar ervaring met domotica systemen en heeft een groot aanbod en een ruime kennis van verschillende domotica merken, zoals Crestron domotica, Vantage domotica, Control4 domotica, KNX Domotica, Niko Home Control en nog veel meer.

                

Bent u op zoek naar een domotica systeem in Antwerpen Kapellen, Brasschaat, Schilde en omstreken? Breng dan snel een bezoekje aan onze showroom en ontdek de talrijke voordelen van een domotica systeem met uw eigen ogen.

Enkele van onze realisaties