Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Home Cinema

Houdt u van de bioscoop?

Maar wilt u niet gestoord worden door lawaai van mensen rondom u? Vanaf nu is dat geen probleem meer, met een home cinema systeem van Van Havere creëert u uw eigen home cinema. 

Van Havere brengt uw  televisiemomenten naar een heel ander niveau. We zijn namelijk de specialist op vlak van home cinema's en hifi systemen in Antwerpen en omstreken.

Onze experts zoeken voor u de perfecte home cinema oplossing qua beeld en geluid. Kiest u voor een grote flatscreen tv? Of voor een projectiesysteem? Home cinema versterkers? Bent u benieuwd hoe dit erruit komt te zien? Bij Van Havere hebben we onze eigen professionele toonzaal.

Bij Van Havere bent u ook voor het geluid aan het juiste adres. High End, compacte design luidsprekers, inbouwluidsprekers: wij demonstreren alle modellen voor u.

Heeft u akoestisch advies nodig of advies bij de inrichting van uw home cinema? Onze system integrators staan u graag te woord, ook met een bezoek bij u thuis.

Kom snel naar Van Havere en laat u verrassen.

Een multifunctionele afstandsbediening: pure comfort
Procontrol Van Havere KapellenAntwerpen

Klaar om uw favoriete film te bekijken? Één druk op de knop en de lichten worden gedimd, het scherm zakt, de projector start, de versterker schiet in actie,... Zo simpel en leuk kan het leven zijn.

Wenst u meer informatie over multifunctionele afstandsbedieningen? Wij hebben verschillende modellen demonstratie-klaar. Wij verdelen de meest gerenommeerde merken: Pro Control, control 4, Crestron, Logitech,... Bovendien zorgen wij voor de integratie op uw iPad.

 

Enkele van onze realisaties