Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

  • Meer dan 100 TV's in demo
  • Alle bekende flatscreen TV merken
  • 5 jaar waarborg contract
  • Gratis levering en installatie
  • Eigen technische dienst

Flatscreen TV

De geavanceerde technologie van een flatscreen TV brengt het cinemagevoel tot in uw woonkamer en zorgt voor de ultieme entertainment ruimte voor familie en vrienden. Een flatscreen TV is stijlvol en neemt bovendien zeer weinig plaats in.   

Fantastische flatscreen TV's bij Van Havere

Flatscreen TV - Van HavereEr zijn verschillende soorten flatscreens zoals een LED flatscreen TV, een LCD flatscreen TV en een plasma flatscreen TV. Bij Van Havere vindt u steeds de nieuwste flatscreens van allerlei merken zoals Sony flatscreens, Samsung flatscreens, en nog veel meer.   

In de showroom van Van Havere kunt u steeds de mooiste flatscreens bewonderen. Onze TV experts helpen u graag verder en brengen u bovendien op de hoogte van alle nieuwtjes.
Kom snel een kijkje nemen in onze showroom en we beantwoorden al uw vragen!

 

                                                      Sony Flatscreen TV - Sony Flatscreen TV's - Sony Flatscreens - Van Havere  - Flatscreens Antwerpen - Flatscreens Kapellen         Samsung Flatscreen TV - Samsung Flatscreen TV's - Samsung Flatscreens - Van Havere - Flatscreens Antwerpen - Flatscreens Kapellen