Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

Analoge telefoon

Naast een uitgebreide collectie van draadloze telefoons heeft Van Havere ook talrijke analoge telefoons van verschillende topmerken zoals B&O, Panasonic enzovoort.

Ruim assortiment analoge telefoons

Van klassieke telefoontoestellen tot geïntegreerde telefoonsystemen met LCD-scherm en nummerherkenning, bij Van Havere vindt u het allemaal.

Van Havere, de telecom expert van Antwerpen en omstreken

Analoge telefoon - Analoge telefoon Van Havere - Analoge telefoons - Analoge telefoons Van HavereVan Havere is de expert op vlak van telecom in Antwerpen, Kapellen en omstreken en heeft een ruim aanbod aan analoge telefoons. Kom snel een kijkje nemen in onze showroom of contacteer onze specialisten voor meer informatie over uw favoriete analoge telefoon.