Gezien de recente ontwikkelingen en het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus, zijn wij verplicht ingrijpende maatregelen te nemen om de gevolgen voor onze mensen, jullie als klanten en de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Daarom zijn onze winkels vanaf vandaag gesloten.

Bestel daarom je producten online of via mail en wij zorgen ervoor dat deze bij je thuis worden geleverd. We nemen de dag zelf nog contact met je op om de plaats en het tijdstip van de levering af te spreken en doen dit op zo’n veilig mogelijke manier om de gezondheid van jou en je gezin maar ook van onze medewerkers te beschermen.

Voor essentiële zaken en ondersteuning kan je een mail sturen, naar info@vanhavere.be en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!
Team Van Havere

TV

Van Havere, dé speciaalzaak op gebied van TV in Antwerpen en omstreken

Een mooie televisie is tegenwoordig onmisbaar! Het is echter niet eenvoudig om een goede keuze te maken, aangezien er verschrikkelijk veel soorten en merken van TV's zijn. Van Havere heeft meer dan 30 jaar ervaring en is uitgegroeid tot dé speciaalzaak op gebied van TV in Antwerpen, Kapellen, Schoten en omstreken.

   

Hoogtechnologische televisies bij Van Havere

De technologie staat niet stil en dat is zeker op vlak van televisie niet het geval, ondertussen zijn er niet alleen flatscreens, maar ook led TV's, HD TV's, Smart TV's, Oled TV’s, 3D TV's,  en zelfs Ultra HD-tv. Bovendien zijn er ook nog eens talrijke merken, zoals een Samsung TV, een Sony TV, een Philips TV, een LG TV een Loewe TV, een Bang & Olufsen TV, een Panasonic TV en veel meer, wat de keuze aanzienlijk bemoeilijkt.

     Van Havere helpt u bij uw TV keuze!

In de showroom van Van Havere vindt u bovendien meer dan 100 TV’s van alle bekende merken die u zelf kan uitproberen. Wij demonstreren ook met veel plezier de mogelijkheden van een smart TV, de indrukwekkende beeldkwaliteit van een film of game. bovendien adviseren wij u hoe uw flatscreen perfect in uw woonkamer geïntegreerd kan worden.

Kom dus snel naar onze showroom en ontdek welke TV het beste bij u past!