TV Hifi

R 11 Arreté

Van Havere, de meest deskundige verdeler van TV en Hifi in Antwerpen

Van Havere is de specialist op gebied van TV, Hifi en Audio in Antwerpen, Kapellen en omstreken. In onze stijlvolle showroom kunt u ons uitgebreid assortiment van alle bekende merken bekijken, vergelijken en uitproberen. Onze showroom heeft namelijk verschillende demonstratieruimtes met talrijke soorten TV’s van verschillende merken, zoals Smart TV’s, OLED TV's,  3D TV’s, HD TV’s, Flatscreens en nog veel meer.

Bovendien kan u er ook genieten van het prachtige geluid van de hifi speakers en versterkers zoals onze Pioneer versterkers, Yamaha versterkers en Marantz versterkers.

 

Professionele TV installatie

Onze dienst na-verkoop zorgt daarnaast voor een professionele installatie van uw Smart TV, hifi of surround installatie en projectiesysteem. Naast een perfecte service aan huis zijn we één van de weinige zaken met een eigen technische dienst. Met al uw technische vragen of problemen kunt u ook bij ons terecht.

 

 

TV en Hifi deskundigen

Onze TV en Hifi deskundigen hebben de expertise en kennis om u perfect te begeleiden bij uw keuze van TV of hifi installatie. Bovendien zijn zij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en systemen. Kom snel naar onze showroom of contacteer onze specialisten voor nuttig advies en een perfecte service.

Yamaha MusicCast
Yamaha MusicCast

De nieuwe MusicCast van Yamaha is de nieuwe revolutie van draadloze muzieksystemen. Een integratie van meer dan alleen draadloze luidsprekers. Gebruik al uw MusicCast producten samen of apart. De keuze is volledig aan u. Bestuur dit allemaal vannuit gebruiksvriendelijke app! Het systeem is zelfs in staat om meer dan vijftig ruimtes te voorzien van draadloze audio. De systemen draaien allemaal gewoon op uw bestaande Wifi-router. Door de ingebouwde Wifi-versterkers maakt de MusicCast uw verbinding alleen maar sterker.